Betalingsalternativer

BITCOIN
Bitcoin gebruikt peer-to-peer-technologie om te werken zonder centrale overheid of banken; Het beheer van transacties en uitgifte van bitcoins wordt collectief gedaan door het netwerk. Bitcoin is open source; het ontwerp is openbaar, niemand bezit of beheert Bitcoin en iedereen kan deelnemen. Door veel van zijn unieke functies staat Bitcoin opwindende applicaties toe die niet konden worden gedekt door een vorig betalingssysteem.

GELDGRAAD
Money Gram is een wereldleider op het gebied van internationale overboekingen en Travellers Express is de grootste Amerikaanse postwisselverwerker. Samen zijn we twee vertrouwde namen die deel uitmaken van Money Gram International, Inc. We helpen mensen en bedrijven sinds 1940 door betaalbare, betrouwbare en gemakkelijke betalingsdiensten aan te bieden.

WESTERN UNION
Western Union is een wereldwijde pionier in geldovermakings- en berichtendiensten; Met een achtergrond gemarkeerd met speerpunt administratie gaat meer dan 150 jaar terug. Western Union blijft vandaag de dag kopers en organisaties in staat stellen geld- of winstorders en andere elektronische systemen over te dragen.
Klanten kunnen snel en efficiënt geld overmaken naar meer dan 170.000 Western Union-agentschappen in meer dan 190 landen over de hele wereld - het grootste netwerk in zijn soort. Inwoners van Australië, Oostenrijk, Canada, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Zweden, het VK en de VS kunnen online betalen met een Visa of MasterCard creditcard of creditcard.

OVERSCHRIJVING
Bankoverschrijving, bankoverschrijving of overboeking is een methode om geld elektronisch over te dragen van de ene persoon of entiteit naar de andere. Een bankoverschrijving kan worden gedaan van de ene bankrekening naar een andere bankrekening of door contant geld over te maken. Verschillende transfersystemen en operators bieden een verscheidenheid aan opties op het gebied van directheid en eindafrekening en kosten, waarde en transactievolume.

© 2020 Kwaliteit Med. Alle Rechten Voorbehouden