Algemene Voorwaarden

VOORWAARDEN
Wij zijn eigenaar en beheerder van de diensten die via deze website worden aangeboden. De Services kunnen van tijd tot tijd wijzigen, naar eigen goeddunken van Medical Care 92, en de overeenkomst is geldig voor uw bezoek. We behouden ons het recht voor om een ​​deel van de overeenkomst om welke reden dan ook op elk moment te wijzigen of in te trekken, en dergelijke wijzigingen worden u op de website meegedeeld.

GEBRUIK VOORWAARDEN
U moet 18 jaar of ouder zijn om u te registreren, de Services te gebruiken of de Website op enigerlei wijze te bezoeken of te gebruiken.

PRIVACYBELEID
Het beschermen van de vertrouwelijkheid en het beschermen van uw persoonlijke informatie is een eerste zorg. We doen er alles aan om aan onze privacynormen te voldoen of deze te overtreffen.

PRIJS- EN BETALINGSBELEID
Alle prijzen op de site zijn inclusief btw, btw en alle andere lokale belastingen. Als de bestelling onder de aangegeven grenswaarde ligt, moet u vaste verzendkosten betalen. Onze promoties / kortingen zijn niet beschikbaar voor alle producten / leveringslocaties en zijn beperkt tot bepaalde categorieën.

VERZEND- EN LEVERINGSBELEID
Alle bestellingen naar de VS, het VK en Canada komen in aanmerking voor gratis verzending van meer dan $ 499 met een gemiddelde levertijd. We discrediteren 's nachts, express en normale leveringsmethoden voor bestellingen die naar goeddunken van onze klant worden geplaatst.

RETOUR, UITWISSELING EN GENSTÄLLNINGSPOLITIK
Wij accepteren retourzendingen en schade als er tijdens onze dispensatie fouten worden gemaakt op onze site, of als er schade optreedt of problemen tijdens de verzending uw bestelling hebben beïnvloed, binnen 10 werkdagen. Terugbetalingen worden geïnitieerd na retournering of annulering, binnen 10-15 werkdagen. Er is duidelijk gemaakt dat in het geval dat u een foutitem bestelt, u geen recht heeft op teruggave, terugbetaling of terugbetaling.

DISCLAIMER
We beloven niet dat de online ervaring of de inhoud, service of functie van de online ervaring foutloos of ononderbroken zal zijn, dat eventuele fouten zullen worden gecorrigeerd, of dat uw gebruik van de online ervaring bepaalde resultaten zal opleveren.

© 2020 Kwaliteit Med. Alle Rechten Voorbehouden